Noe virker i alle fall

Jeg er nå den lykkelige bruker av Karmic Koala på tre av mine hverdagsmaskiner. Etttersom jeg ikke hadde tålmodighet til å vente på den endelige releasen, jukset jeg litt og oppgraderte til en release candidate tidligere. Men i dag måtte jobb-PCen ha en oppgradering. Det var gjort i løpet av mindre enn en time, og det ser (så langt) ut til å fungere perfekt. Den lille eee’en er også passende utstyrt – nerdehjertet er lykkelig for en stund. Ting som virker med en gang gir ikke egentlig de store utfordringene, men noen ganger er det veldig greit når det er sånn.

splash

2 thoughts on “Noe virker i alle fall”

  1. Just go for it 🙂 When asked to “keep or remove” (two or three times), choose “keep”, except for the last popup asking to remove obsolete packages. And you should do an “apt-get clean” before you start just to get rid of stuff you don’t need. It was real swift and I haven’t found anything not working — yet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *