Den nye jobben min

Om tre uker kan jeg notere 15 år som ansatt i UNINETT. I løpet av disse årene har jeg bebodd 13 forskjellige kontorer i tre ulike bygg, vært ansatt i både morselskapet og to av datterselskapene før jeg returnerte til mor for fire år siden, hatt minst 6 ulike stillinger og 7 ulike ledere. I løpet av kort tid skal jeg nå inn i kontor nr. 14 og får leder nr. 8. Det er i sannhet en levende organisasjon dette, på godt og vondt.

Den gruppen jeg har vært i frem til nå er oppløst. Eller – det høres kanskje finere ut å si at den er fusjonert. Vi flytter inn i nettavdelingen, der de store gutta jobber. Bare gutter. Det har nesten alltid vært bare gutter. Nå får de til alt overmål tre jenter på én gang. Avdelingen skal bestå av tre seksjoner, og ennå vet jeg ikke hvilken jeg havner i eller helt i detalj hva jeg skal jobbe med. Jeg tror vel i bunn og grunn det vil bli mye av det samme som før, i alle fall håper jeg det ikke blir mindre utfordrende eller mindre utviklende.

Jeg har ønsker for fremtiden på jobb og jeg har virkelig lyst å brette opp ermene for å gjøre en innsats. Jeg er veldig spent på den nærmeste tiden. Jeg har tro på denne omorganiseringen. Og jeg gleder meg fortsatt til å gå på jobb – hver dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *