Hårdag

Vi har vært hos frisøren i dag, både tvillingene og jeg. Vi må vel få bort litt av det som er slitt, sa frisøren. Jada, sa jeg. Og dermed klipte han bort nesten alt…. Og jeg som har så lite hår, og så tynt hår – nå blir det vel aldri mer noen lengde på det heller. Gutta ble tøffe da – de bladde i kataloger og bestilte filmstjernefrisyrer. Det kostet en filmstjerneformue til sammen også forresten.

Uvant kort hår, men kanskje ikke så ille til sommeren?

Det er ikke så aller verst, egentlig. Jeg må bare venne meg til at det er for kort til hårstrikk og at luggen kiler meg i ansiktet…

One thought on “Hårdag”

  1. Synes det ser fint ut, eg 🙂
    No skal eg forresten jobbe på onsdagar framover (ja til eindagsuke! Seksdagarshelg! Mykje betre enn 25-vekershelg…), og på onsdag skal eg nytte fridomen til å gåt til frisøren!!! Åh, som eg gleder meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.