Hjemme alene

Jeg er ikke så ofte hjemme alene. Men nå er Olav på jobbreise, og jeg er hjemme alene til i morgen. Hjemme alene er kanskje å ta i, jeg må legge til med to gutter og en hund. Egentlig betyr det ikke så mye annet enn én mindre å dele jobbene med – matpakker, gymbager, lekser, middag, klesvask og turer med Lukas. Nå blir det selvsagt også én mindre å dele all kosen med. Og det vet Lukas å utnytte. Gjett hvor han har slått seg til ro for kvelden?

Kan ikke jeg få sove her da…?

Neida, pappan… han skal ikke sove der 🙂 Men han andre luringen som skimtes i bakgrunnen tror jeg det blir vanskeligere å flytte på.

One thought on “Hjemme alene”

  1. Hi,hi… Måtte le,var som å se Alfred,men han får sove i fotenden vår av å til.Det er så koslig…Han har begynt å ta seg veldig til rette hjemme til oss,vi prøver si ifra men vi kjefter ikke på han.Det vet han vel… Han sover i buret sitt inatt da,han koser seg der også.Men når han ligger i senga vår så skal han helst ligge oppå mine ben.Det er ubehagelig gjennom en hel natt.God natt til dere alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.