Stolt hundemor

Vi har kommet hjem fra Røros og hundeutstilling – en særdeles kald fornøyelse med 3-4 grader og vind attpå. Vi traff Tanja like før vi skulle i ringen, og det passet helt supert at hun hadde lyst å gå med Lukas. Jeg var litt spent, særlig fordi det er i lengste laget siden napping, og fordi vi (jeg) glemte både godbiter, kam og til og med termos med varm drikke.

Tanja har full kontroll på Lukas i ringen

Lukas endte opp som BIR Valp – best i rasen. Det var kjempemorsomt å få førstepremiering den aller første gangen vi er på utstilling, og kanskje gjør det at vi forsøker igjen. Et valpeshow er – etter hva jeg har skjønt – uoffisielt. Dermed må vi vente til Lukas er over 9 måneder for å få utstillingsresultater registrert i NKK.

Dommerens kritikkskjema

Og her er altså dommen: Meget lovende valp. Herlig type. Går som en GUD! Det var jo ganske morsomt 🙂

3 thoughts on “Stolt hundemor”

  1. Gratulerer til Lukas å alle dere.Det var skikkelig morsomt ja. Går som en Gud å ja,så herrlig da. Han er nok en herrlig type ja.

  2. Leste kommentaren din på min blogg nå,flinke Lukas.Henter ting når dere spør ja,det der har ikke Alfred skjønt enda.Men han elsker å leke med ball.Han er flink til å trene,hopper fint gjennom en ring også.Pappan har trent med han idag å han elsker det.Han var så flink,hadde masse fine hopp,jeg ble rørt jeg. Regner med han skjønner at han har vært flink idag ja,fått masse ros vettu.Det skjønner de nok.Ha en god uke med Lukas da.

Leave a Reply

Your email address will not be published.