Tur til Ohajo (og helg uten pc)

Skiltet med hyttenavnet – satt sammen av Olav-Harald-Jorunn

I dag drar vi til Ohajo og en helg på fjellet. Hytta ligger i Stugudal, på fjellet altså. Det er en flott plass, men jeg må tilstå at sjø og fjæresteiner passer meg bedre enn fjellet. Allikevel er det kjekt å komme til Ohajo en gang i blant – spesielt når det er snøfritt og jeg slipper å tenke på at jeg burde bli med resten av famlien på skitur. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er så veldig glad i å gå på ski, og heller ikke noen storfan av snø og vinter.

Sommeridyll på fjellet - her var gutta små, og sjørøverskuta ny!

Når det er sommer og grønt trives jeg også på fjellet. Så lenge insektene holder seg unna!

Det passer godt med en tur til Stugudal nå, ettersom vi skal videre til Røros på søndag for valpeshow med Lukas. Vi kjører over Brekken og kommer “bakveien” til Bergstaden. Dermed slår vi to fluer i én smekk – vi slipper å kjøre så langt før utstillingen, og vi får en tur til svigermors hytte. Og det er koselig at Jorunn skal være der sammen med oss, det begynner å bli lenge siden sist! (Nå skyldes akkurat dét at hun er very very busy – alltid på farten, den dama!)

Nå ønsker jeg alle en riktig god helg. Selv legger jeg igjen pcen hjemme denne gangen (GISP!) og ser frem til slow motion i to hele døgn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *