Lukas snorker!

Selv om det har regnet i strie strømmer i hele dag – til tider skikkelige skybrudd – så har Lukas stort sett vært ute. Enten sammen med oss, eller på egen hånd. Han elsker å være på hytta, han løper rundt og snuser, graver der det faller ham inn og kommer når vi roper på ham. Men selv om han kommer, så er det ikke sikkert han vil inn – han sjekker helst om det vanker en godbit først.

Det var nødvendig med en god dusj før han slapp inn igjen i kveld. Etter tørking og risting spiste han faktisk maten sin, og deretter klatret han opp på sofaryggen med bakkroppen oppå skuldrene mine. Og der sovnet han. Jeg tror han må være aldeles utslitt, for nå snorker han! Skikkelig!

Jeg ble nødt å flytte ham fra den vaglete stillingen, men det reagerte han ikke på en gang. Godt å se at han har fått brukt seg masse, han er så trygg og god og sunn, atte.

2 thoughts on “Lukas snorker!”

  1. Så herrlig å lese om Lukas.Det hender Alfred snorker han også,syns det er skikkelig godt å høre, ikke like plagsomt som når pappan snorker nei 😉

  2. Ikke rart han er sliten med den farta hele tida. Ser ut som han koser seg skikkelig der !

Leave a Reply

Your email address will not be published.