Vedauk

Nok en sommerdag har gått, og nok en dag med øs-pøs regnvær. Olav tok en omgang med motorsaga i skogkanten der det har ligget felte trær et par år etter at strømtraseen ble lagt om ned til hyttene her. Der fikk vi dratt ut litt av tømmeret som skal bli til ved, på tide å få det kappet og kløyvd før det råtner! Min viktigste oppgave ble å underholde Lukas som ikke skjønte hvorfor han ikke fikk løpe i beina på pappan med motorsaga. Vi ble ganske så våte alle sammen, da var det godt å komme inn til en varm dusj og fyr på peisen.

Denne veden har varmet minst én gang! Motorsag er hendig redskap.

2 thoughts on “Vedauk”

  1. Kjempeflott – dette er litt av min dårlige samvittighet – skulle vært gjort for lenge siden.

  2. Litt vår dårlige samvittighet også – vi kunne strengt tatt gjort noe litt tidligere vi også 🙂 Litt nå og litt da, så blir det bra vettu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.