Oj, nå ble det travelt

Jeg fikk beskjed i dag om at jeg får operasjon av tennisalbuen min på onsdag om en uke. Jeg har takket ja til det, og ser frem til å slippe å ha vondt mer. Jeg er veldig spent. Dette har gått rasende fort, så det er nesten ikke tid til å grue seg!

Jeg tror operasjonen gjøres med artroskop

Men oj, så travelt det plutselig ble. Alt jeg trenger to hender til de nærmeste ukene må jeg nå få unna i løpet av én. Ikke at det er så fryktelig mye som er mer enn normalt krevende – det skulle jeg jo ikke gjøre likevel så lenge jeg har vondt og er sykmeldt. Men litt småtteri – plante noen planter, handletur på IKEA, rydde og vaske litt hjemme før ferien – hadde vært kjekt å få unna før vi inntar hytta for sommeren.

Jaja, jeg får se hva jeg får til. Og jeg skal vel få til noe med én hånd i noen dager tenker jeg.

2 thoughts on “Oj, nå ble det travelt”

 1. Oi, ja det var kjapt da du!
  Men du, det du ikke rekker å få gjort før onsdag, det stikker vel ikke av? Den dagen da du har tid til å bli operert og har dagesvis der du ikke trenger to armer, fins ikke.
  Tenk at du skal få en ikke-vond arm igjen snart 🙂

 2. ooii, det gikk fort Grete ! Utrolig, men så heldig da!
  Jeg vet mamma venter enda på operasjon for forkalkning i skuldra. Fryktelig synd.
  Men er nok litt forskjell på tr.heim- og levanger sykehus? 🙂

  Masse lykke til i alle fall <3
  Barnebarnkos fra Ida Sofie som savner besta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.