Fikset!

Nå er det fire uker siden jeg ble operert i albuen og to uker siden jeg fjernet stingene. Fordi vi har vært på hytta hele tiden har jeg ikke hatt mulighet til å starte med noen fysikalsk behandling, nå er jeg ikke så helt sikker på at jeg trenger det heller da. Armen henger jo med den.

Åtte sting ble plukket ut 21. juli

Jeg er litt spent på hvordan den vil oppføre seg når jeg begynner å bruke den normalt. Hittil har det stoppet seg selv, jeg har faktisk hatt nokså vondt i den helt siden operasjonen. Jeg er spent på hvor sterk den blir, om jeg kan spille volleyball, om jeg kan gjøre ting som før – eller må jeg for alltid være forsiktigere med den enn tidligere?

One thought on “Fikset!”

  1. Aaaauuuu,det så ikke godt ut nei,skjønner godt at det der har vært smertefullt.men ønsker deg lykke til med bruken av arma.Det går nok bra,du må være litt forsiktig den første tida da. Håper Lukas har det bare bra.Håper vi kan treffes når ferien din er over.Det hadde vært gøy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.