Lukas – åtte måneder

Lukas koser seg på hytta, selv om han for det meste må være i bånd. Jeg tør ikke slippe ham avgårde, han har blitt i meste laget tenåring og bjeffer og ser ting over alt, virker det som. Særlig når ting blafrer i vinden – da må det knurres og kjeftes litt. Og så er han skvetten, det virker nesten som han er litt mørkredd. Det er visst normalt at de får en sånn periode i denne alderen.

I dag er Lukas 8 måneder gammel, og da er han vel på full fart inn i de voksnes rekker. Heldigvis er han valpeleken fortsatt, samtidig som han begynner å bli enda mer en del av familien – han forstår hva vi sier, gjør seg selv forstått, finner seg til rette hvor enn vi befinner oss og skjønner (kanskje?) at han tross alt er en hund og ikke helt som oss tobeinte.

One thought on “Lukas – åtte måneder”

  1. Nydelig bildet av Lukas..kjempefint!!! Ja ALfred er rød i skjegget ja.Han er så fin atte.Alfred skjønner også mye av det vi sier.De begynner å bli store ja,jeg vil holde igjen litt for jeg vil han skal være liten lenge enda,men han er liten i hodet sitt da å det er mange enda som syns han er liten å søt. Husker da vi fikk han å alle stoppa opp å syns han var så nydelig.Men det er fortsatt folk som syns han er utrolig fin,å det er de.

Leave a Reply

Your email address will not be published.