Bokskattejakt

Mamma har ryddet bokhyller, og jeg fikk fritt leide til ryddeområdet. Jeg har nemlig litt plass til overs i bokhyllene på hytta etter at guttene fikk hyller på rommene sine, alle Donald-permer og -bøker og alle barnebøker kan dermed flyttes dit.

Det var litt ymse å finne i mammas lager, både spenning, drama, lyrikk og dokumentar. Jeg plukket med noen etter morfar (som var en lesehest – det er kanskje derfra mamma (og jeg) har fått det?) som jeg tror det kunne være kjekt å få tid til å lese. Kanskje når jeg får meg hengekøye eller hammock på den fine verandaen?

Kasser og poser med bøker – bare å velge

Noe må man henge fingrene i når minsten er borte også – jeg savner Lukas noe aldeles grusomt! Men jeg har fått ferdig gulvet på hemsen, og jeg har pusset vinduer. Det er da noe.

One thought on “Bokskattejakt”

  1. Hei mamsen!!

    Her på Ranheim har vi det kjempe bra. Jeg synes Lydia er verdens nydligste lille frøken – tror kanskje jeg skal gifte meg med henne. Ok – har ikke spurt enda, men hvem kan vel si nei til en sjarmør som meg?? Sov sammen med henne og resten av gjengen på rommet til tanten i natt. Jeg lå pent og pyntelig i buret til en eller annen – måtte fortelle tanten at jeg ikke helt var enig i den avgjørelsen, men jeg tror hun er døv eller noe…. I dag har vi vært på utstilling. Det var helt ok synes jeg. Masse nyheter å få med seg der – jeg synes det er spennende å “lese” om dem altså :o) Jeg ble tredje beste hannhund i dag. Tanten er fornøyd med det!! Elles har jeg vært på tur med bestemor… Nå tar vi en rolig lørdagskveld her – håper dere har det bra på hytta også!! PS!! Maten på dette “hotellet” er forresten bra, sengen kunne vært mykere med Bab’sen i kåken ruler!! Våt snute fra Lukas!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.