En bestemors oppgave…

… er blant annet å skjemme bort. Oppdragelse og sånt er foreldrenes jobb. Vi ble invitert på middag på Utsikten i dag, det var full service der, gitt. Og så er Lukas 10 måneder i dag – da er det klart det må trakteres litt ekstra.

Bestemor deler maten i passende biter

... og så er det bare å glefse det i seg

One thought on “En bestemors oppgave…”

  1. Hei,så morsomme bilder,å så heldig som Lukas er…. Har egen mappe på pc`n min hvor jeg lagrer bilder av Lukas.Disse 2 er med i mappa. Kikka gjennom mappa nå,å han er så søt fine gutten…Å nå nærmer de seg 1 år. Det er jo fint,men tida har gått altfor fort.Så skjønne de var da de var små,har noen av Lukas hvor han er liten å krøller seg sammen.Sukk… Blir helt forelska…Alfred er veldig sosial mot oss å vil helst ligge sove attme oss eller på oss.Veldig koslig… Regner med Lukas er likedan.Ha en flott ferie videre.Kos dere masse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.