Nyttårsforsett

Vi har gjort unna årets siste innkjøp, årets siste snømåking – kanskje (siden det fortsatt snør…) – og årets siste bålbrenning. Det er mange årets siste for tiden. Det er deilig å være på hytta om vinteren også, selv om jeg tar meg i å ønske meg sommer, lys og varme.

Årets siste snømåking?

Men nå har jeg omsider kommet frem til nyttårsforsettet mitt; jeg skal nyte øyeblikkene. Jeg skal bli flinkere til å se det gode i nået og bruke mindre tid og krefter på å ønske meg det jeg likevel ikke kan få. Jeg tror faktisk Lukas har vært min lille reddende engel som har hjulpet meg til å se at det er akkurat nå det er best. Best å være ute i skog og mark, best å ligge inne ved peisen. Det er alltid best å gjøre det man har lyst til, og hundens enkle livsglede over øyeblikkets nytelse er smittsom. Vi har hatt så mange go’turer og jeg gleder meg til å fortsette å hente overskudd på samme måte hver eneste dag også neste år.

Noen av mine gode minner med Lukas i 2010

One thought on “Nyttårsforsett”

  1. Merksnodig likt det jeg selv har tenkt, nemlig at 2011 skal være mer å leve akkurat nå istedet for å stresse med alt jeg ikke rekker, kanskje ikke rekker, skulle ha gjort eller ikke rakk. Å springe rundt i skog og mark eller ligge foran peisen er jo skikkelig deilig, såfremt man ikke hele tiden går og tenker på at man ikke rakk noe eller at man må forte seg til neste.
    Kanskje det går an å minne hverandre på å nyte øyeblikkene innimellom også 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.