Gammel eller fornuftig?

Brodder er for gamliser. Jeg hørte en diskusjon om dette på radio her om dagen, og utrolig nok er det fortsatt mange som mener at de ikke kan gå med brodder fordi det ikke er kult. Eller hipt. Eller hva sånt som er in heter nå for tiden. Allikevel var det en viss holdningsendring å spore. Det er visst greit hvis du har passert 30. Mot tidligere 60. Jaja, tenker jeg. Ikke at jeg har vært den ivrigste broddegjenger, men det er jo greit å vite at jeg ikke automatisk blir tatt for å være over seksti når jeg klakker ivei på isen.

Godt skodd på ugreit underlag

Jeg fikk mitt livs første isbrodder i julegave av ungene (de store) da jeg var gravid med tvillingene (de minste). Det var rørende omtanke bak den gaven, ikke sant?

3 thoughts on “Gammel eller fornuftig?”

  1. Jeg skal rett og slett finne fram broddene mine etterpå. Syns det er pinlig å ikke ha dem på når føret er så dårlig. Brodder til folket!

  2. Yaktrax ftw! Funker (som i “lager ikkje djupe spor i golvet”) også innomhus, iallfall i butikkar og slikt.

  3. @Magni
    Vurderte dem, men de er jo steindyre! De på bildet har forresten tatt kvelden etter en ukes bruk, nå er det en annen variant her. Men prinsippet er det samme – brodder er ikke “ukult” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *