Doktor dyregod

Lukas hoster litt for tiden. Eller harker, snøfter eller hva det nå er. Det er i alle fall noe som høres litt feil ut. Så på onsdag var vi en tur innom dyrlegen for å undersøke hva dette kan være.

Jeg vil ikke.... sier Lukas

Det var ikke noe spesielt å finne på en første sjekk. Derfor ønsket de å få ham inn igjen til en grundigere kontroll. Med sovemedisin skulle en undersøkelse av luftveiene gjøres litt grundigere. Den ene undersøkelsen fulgte etter den andre – røntgen og blodprøver også. Det eneste som ble funnet var en sår hals, irritasjon på strupelokket og en forhøyet CRP. Det er ikke så greit å vite om dette er årsaken til hosten, eller rett og slett et resultat av den. Som et tiltak skal Lukas heretter få gå i sele i stedet for med halsbånd, sånn at vi i alle fall unngår ekstra belastning på strupen.

Da jeg kom for å hente ham var beskjeden ganske tydelig; nå drar vi hjem, mamma!

Lukas vil hjem snarest!

God helg

3 thoughts on “Doktor dyregod”

  1. Stakkar liten – det er litt av hvert en må finne seg i 🙂 God helg til dere også. Klem

  2. Skjønner ham godt, vi. Ranita synes heller ikke veterinæren (som vi kaller tante Hege,) er spesielt kul. Får håpe han kommer seg og slutter å hoste. Ikke så greit å få mennesker til å forstå hva som er plagsomt…
    God bedring og god helg! 🙂

  3. Heisann Grete og Lukas.Så synd at han hoster da.Godt å få det sjekket hos doktor dyregod da 😉 Håper det går fort over.God bedring til lille gullet.God helg til dere fra oss.(Hvor FLINK Tobias er på gitar.Å for et dametekke det er med gutter som spiller gitar,mulig han ikke tenker på den enda men…) Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *