På banankassekjøret

Jeg har sett noen bruke dette som statusmelding på facebook, og skjønte med en gang at det dermed var snakk om flytting. Banankasser er merkelig populære som flyttekasser. Men de er egentlig ikke fryktelig godt egnet – eller er de det? De har jo hull i bunnen, så det må en ekstra pappskive til for å dekke det før man kan pakke noe som helst i dem. Jeg har allikevel kommet frem til at de kan brukes til å pakke bøker i. Det blir akseptabelt tungt, og kassene er noenlunde stabelbare, og så går det an å se hva som er i dem.

Åtte nye kasser er fylt med bøker

I det fine vårværet har vi også fått unna ganske mye fra uteboden og dokkestua. Det er liksom så vanskelig å kaste barneleker og ski, men du verden så godt når det er ryddet unna.

Tilhengeren ble stappfull av skrot, jeg tror neppe vi vil savne noe av det!

Jeg har så smått begynt å tømme kjøkkenskap og glasskap, vi får i alle fall klare oss uten arveserviset og krystallglassene frem til sommeren. Og egentlig klarer vi oss med ganske lite – vi skal ikke akkurat ha selskap de kommende månedene. Jeg gleder meg til å begynne å plassere ting i det nye kjøkkenet!

2 thoughts on “På banankassekjøret”

  1. Hm, det blå der likner på ein sånn barneplaststol som eg har jakta på 😛
    Vi skal rydde eit loft i Arendal til sommern, håper inderleg at det går greitt. Vi kjem vel til å legge ut ein del på finn viss vi rekk det, om ikkje anna for å kunne tenke at vi PRØVDE å gi det bort. (Eg mistenker at det er ein del ting i eit hus frå 60-talet som faktisk har ein verdi for nokon, ut frå innhaldet på ymse interiørblogger.)

  2. @Magni
    Det er sikkert mye vi kunne gitt bort i stedet for å kaste, men “heldigvis” var de blå stolene ødelagt… Jeg er likevel nokså skamfull for at tiden ikke strekker til nok til å sortere både til loppemarked, salg og arv – vi må bare rett og slett komme til bunns i boder, kott og skap 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.