Festklart

Jubel og stas – det nye spisebordet er på plass! Det kom faktisk noen uker tidligere enn vi trodde, og det har jo ikke noe å si. Det var monstertungt å få i hus og montere, men nå er det her!

Spisebord og stoler er montert og satt på plass

Som seg hør og bør måtte vi innvie bordet, og etter en kjapp høring blant familiens yngste falt valg av første måltid på – trommevirveltaco! Jaja, det var ganske godt det da. Og lite kjøkkenarbeid for mor. Nå venter jeg bare på gardinene, og så skal det opp litt stæsj på veggene. Da er stua ferdig, gitt.

Snapshot fra webkamera – spisestue og fyr i peisen

Jeg gleder meg til å dekke bordet til fest, med venner eller familie og med plass til alle. Kanskje jeg kjøper enda to stoler, så har vi plass til ti – på langsidene.

Peisen er en absolutt favoritt. Jeg simpelthen elsker lukten av et peisbål, og denne er helt åpen sånn at det blir på orntli’. Det ryker nok inn litt noen ganger, men jeg er ikke helt med på å lukke den med innsats og glassdører riktig ennå.

Koselig med skikkelig åpen peis, ikke sant?

Nå er det bare å komme på besøk. Om jeg ikke vet du kommer på forhånd, så har jeg i alle fall sitteplass og en kaffeskvett!

6 thoughts on “Festklart”

  1. Gratulerer – det var et utrolig lekkert bord, ja nydelig miljø i det hele! 🙂

  2. Gratulerer så mye med nytt hus – og nytt spisebord. Det var råflott! Vi er jo nesten naboer nå, så vi kommer nok en tur og hilser på snart….hvis vi får…

    Klem
    Katrine

  3. Så fint det blir! Vet fortsatt ikke helt hvor dere har flyttet, men kommer gjerne innom en dag! Lenge siden vi har trefftes nå. Skal du grille pinnebrød i peisen eller?

  4. Hoi, her ligger det an til mye besøk, ser jeg 🙂 Det er bare å komme ja.

    @Vibeke Trøa
    Send en sms, så skal du få reiseinstrukser. Du får ta med pinnebrøddeig, så fikser vi det 😉

    @Katrine Vibeke Leirvik
    På tide at vi treffes igjen også – over et år igjen nå, helt tullete å la det gå så lang tid. Kom-kom!

    Dere andre vet hvor jeg bor, vi sees 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *