Halvgard(in)ering

Jeg er ikke helt med på minimalisme og rom uten gardiner, tepper, puter og sånt. Etter at vi flyttet inn på haugen har vi bodd i ekko, men nå går det an å spille musikk igjen, sier Olav. Eller føre en normal samtale. Gardinene er kommet opp i vinduene på kjøkkenet og på ungdomsstua.

Koselige gardiner på kjøkkenet som jeg arvet av mamma (både gardiner og kjøkken, altså)

På ungdomsstua venter vi fortsatt på sofa, så bilder derfra får komme senere. I de store stuevinduene har vi fått på plass lameller, det synes jeg ble ganske fint!

Det slipper mye lys inn gjennom vinduene selv om lamellene er der

Bare to vinduer igjen å kle på i hovedetasjen nå. I tillegg har vi fått oss ku under spisebordet og et lite teppe under sofabordet. Med de stadig mørkere kveldene blir det desto koseligere og lunere her. Du skal jammen se at jeg klarer å glede meg over mørketiden fremover!

De to nakne vinduene – håper gardinene kommer snart!

Restene fra ungdomsgardinene ble til nye trekk på fotskamlene til lesestolene. Ett og annet bilde har kommet på veggen, og de fleste potteplantene har overlevd sommeren. Joda, jeg er klar for høsten!

2 thoughts on “Halvgard(in)ering”

  1. Hei Grete,det er sååå fint hjemme hos deg atte. Så flink du er!! Alt virker gjennomtenkt og det er skikkelig tøft og stilig og hjemmekoslig. Du er flink altså.Regner med det er du som styrer det meste av innredninga i heimen.Jeg syns jeg har det ganske ok hjemme men når jeg ser hjemmet ditt så blir hjemme mitt ikke fullt så fint lenger…sukk.. Men flink det er du Grete.Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *