Venter på noe godt

Etter nesten ti måneder er det endelig bestemt at jeg skal opereres i ryggen min.

Svart på hvitt – om operasjon og venteliste

Bestillingen fra min ryggekspert sier fiksasjon og laminektomi – det betyr at virvelen som er glidd ut skal settes fast med skruer (avstives) og at presset på nervene i ryggen skal lettes ved å flytte på det som ligger feil (buedelen av den aktuelle ryggvirvelen blir fjernet). Det ligger dessverre an til lang ventetid, men jeg har alltids et håp om et innsmett på kort varsel dersom noen andre velger å ikke benytte sin tildelte tid.

Titanskruer – tro om jeg får velge farge?

Jeg vil ha skruene i ryggen resten av livet, det er litt rart å tenke på. Nå håper jeg på plutselig beskjed, så jeg ikke rekker å grue meg. Bare glede meg til jeg blir bra!

8 thoughts on “Venter på noe godt”

  1. Satser på både fin form og fin farge etterpå 🙂 Bare det ikke blir vaktmester’n, så regner jeg med de fleste er gode mekanikere der nede!

  2. Hi,hi Grete,du har galgenhumorn iorden iallefall 😉 Jeg håper du får noen skruer som ikke ruster iallefall,og som passer til resten av inventaret der de skal 😉 Skal svare på mailen din idag. Håper du slipper å vente så lenge.Ryggvondt er ikke til å spøke med.Tror det må være noe av det værste som fins. Klem fra Karin og Alfred

  3. Gratulerer! Håper alt går vel og at du ikke må vente for lenge. Klart det må bli gull!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *