Gardinene er kommet

Omsider har jeg fått kledd på stua. Og så skulle jeg nok ha sagt at er alt ferdig. Men neida. Jeg skal ha noen lamper. Og en ny dør. Og så blir det sikkert litt dilleri og stæsj her og der. Med tiden. Og så burde jeg lære meg å ta snasne interiørbilder, eventuelt rydde litt før jeg knipser ser jeg. 🙂

Spisestua har fått gardiner, i alle fall foreløpig opphengt
Stue og spisestue i matchende klesdrakt – og fotball på tv!

2 thoughts on “Gardinene er kommet”

  1. Hei,det e berre lekkert!! Syns du tar snasne interiørbilder jeg da,og rydde?? Hvor?? Er så fint og ryddig atte.Klem fra oss

  2. @Karin Thun
    Du er nå så snill, Karin 🙂 Var vel ikke så fryktelig mye rot, men irriterende at jeg ikke tok bort kabler og snorer og sånt småtteri som ikke er så veldig fint 🙂 Det ble fotball på tv i dag også, snedige greier…

Leave a Reply

Your email address will not be published.