På gjørmetur

Det er ikke fritt for at vi blir litt møkkete på skogsturene våre nå om dagen. Enkelte plasser er det vanskelig å finne flekker å gå på som ikke er gjørmete. Lukas er overhodet ikke glad i å gå over slike grisete og våte hull. Men likevel jubler han og ruller seg lykkelig rundt hvis han finner en hestebæsj. Forstå det den som kan. Rare hunden.

Lukas går helst utenfor det våte og gjørmete

2 thoughts on “På gjørmetur”

  1. Hei Grete,ja det er litt gjørmete for tida. Jeg pleier si til folk som ønsker seg hund,eller som leeengter etter å passe Alfred,”hva gjør du om hunden ruller seg i skit”? Da blir de stumme,for det er noe folk flest ikke vet.Hunder liker å rulle seg i skit,de liker å lukte det,og noen spiser det også. Alfred må rett i dusjen om han skulle finne på dette. Jeg ble litt andpusten av det forrige innlegget ditt 😉 Puh,sier jeg bare.Jeg beundrer småbarnsforeldre jeg,og de med større barn også.Virker som de rekker så innmari mye og at de har flere timer i døgnet. Ønsker dere en riktig god helg.Klem fra en hund og meg

  2. Du skal prise deg lykkelig over at du har en som går i rundt (Flinke Lukas!), jeg har ei som går i rundt, og to som mener at slike gjørmhull ser like innbydende ut som det fineste Hollywood bassenget du kan tenke deg 🙂 Kjekt med hundebadekar på altanen for å si det slik, en ting er en liten skitten Cairn Terrier – det er noe helt annet med en skitten Labbetuss, æsj 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.