Lukas har løpetid

Hunden er helt tullerusk. Han vil ut hele tiden. Brummer, bjeffer, løper, klynker når han er inne. Eller ligger med snuten inntil dørsprekka og venter på at døra skal åpne seg. Jeg mistenker at han har fått ferten av ei snerten tispe i nabolaget, for han er ikke spesielt rolig på tur heller. Han trekker og drar i båndet, har ikke tid til annet enn å snuse. Jeg tror jammen Lukas har løpetid. Er det noen som har gode råd mot sånt? Jeg har i grunnen litt trøbbel med å være ute med ham hele tiden…

One thought on “Lukas har løpetid”

  1. Hei Grete,ja det der kjenner jeg igjen.Gutta får nemlig løpetid de også.Lukas har fått ferten i noe ja,og nå vil han ut å jakte.Alfred har også vært sånn,han var ille de dagene han parra seg.Lå parat ved døra og ville ut hele tida.Det er liksom ikke så mye å gjøre,for det går jo over,men det er litt slitsomt. Syntes synd i Alfred de gangene han har hatt det sånn, virker slitsomt å stressende for hunden men det går jo over.Har aldri vart så lenge de gangene Alfred har hatt det sånn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *