Lukas fornekter seg ikke

Nå har han funnet enda en kjekk drikkekilde, nemlig juletrefoten. Vi har tatt inn juletreet for akklimatisering, og hunden oppdaget veldig fort at det gikk an å drikke vann derfra. Litt kronglete adkomst, men vann er viktig nok til å overvinne strabasene. Spørs hvordan det går med treet da – hvem vinner kampen om vannet?

Arbeidsomt å slukke tørsten, men det går!

Jeg trøster meg med at så lenge han drikker derfra, så vil han sannsynligvis ikke tisse på treet – det er jo en klar fordel!

One thought on “Lukas fornekter seg ikke”

  1. Hi,hi,aldri så galt at det ikke er godt for noe vet du Grete. Vi har kunstig juletre i år,husker Alfred fant vannet til juletreet ifjor ja.Mulig derfor det rydde så gæli fordi det var hunden som tok vannet.Alfred ligger under treet vårt,er litt skeptisk for det står i en sinkbøtte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *