Kaffe eller noe?

Olav fikk en kaffemaskin i julegave fra jobben i fjor – ikke verst, eller hva? Og jeg som svært så bestemt hadde lagt ned forbud mot ting på kjøkkenbenkene, jeg måtte bare finne meg i at en viss Tassimo var kommet for å bli. Ungene elsker den, for kakaoen er ifølge dem knallgod. Kapslene forsvinner så fort at jeg fortsatt har til gode å smake den fantastiske kakaoen. Olav liker kaffen godt, jeg er litt mer reservert – men så er jeg ikke så kaffete av meg heller da. Jeg drikker oftest helst te, og den vil jeg lage på gammelmåten, der kom Tassimo til kort altså. Men den får nå stå der, litt fancy er det kanskje også.

Bosch Tassimo kaffemaskin

One thought on “Kaffe eller noe?”

  1. Ikke så glad i å fylle opp kjøkkenbenken jeg heller! Men, klart at ting som brukes ofte må få en sentral plass… Ellers prøver jeg å la være å kjøpe alle disse “kjekt å ha” spesialmaskinene. Sånt som avlaster må jeg ha, dog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *