Lukas kan skrive

Det har kommet nysnø, og Lukas er ellevill! Jeg tror nysnø, masse nysnø, er det beste han kan tenke seg i hele verden. Han borer snuten ned i alle kriker og kroker, snuser, vurderer, markerer og løper videre til neste sjekkpunkt. I dag har han tatt markeringen ett skritt videre – nå signeres like greit eiendomsretten til plassen med en velformet L. For Lukas kan jo skrive han.

Bore snuten nedi snøen, sjekke eiendomsretten kanskje?
Tid for å posisjonere seg – Lukas was here!
Så er denne plassen behørig signert. L is for the Lukas!

3 thoughts on “Lukas kan skrive”

  1. Hi,hi,trur Lukas kan tegne også jeg,ja for det ligna på ei høne jo. Alfred kan verken tegne eller skrive,han bare markere i vilden sky. Helt enig med det med nysnø,det e nok nå av det beste Alfred veit å. Klem fra oss

  2. Høne, liksom! Pøh. Lukas ble faktisk litt furten nå altså. Han gikk rett ut og skrev en hel masse i snøen. Antagelig på et veldig spesialisert skriftspråk, for jeg greide ikke helt å tolke det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *