Nifty verktøy

Pappa har kjøpt mere leketøy, denne gangen en kontursag som er plassert i det nye snekkerrommet hans. Så snart han nevnte den visste jeg hva jeg ønsket meg. Og jammen har jeg fått det – utskårne trebokstaver til soverommet. Jeg klarte nemlig ikke å finne akkurat de jeg ville ha i noen butikker, verken på nett eller live. Dermed gikk bestillingen til papsen, og her er det flotte resultatet:

Bokstavene før pussing og maling
Sjablongene er vasket bort, trehvit utgave

Så snart bokstavene kom i hus her hjemme var det frem med malerkosten. Jeg pusset litt på dem, men fant ut at de godt kan være litt grove i kantene. Så fikk de et par strøk med egghvit maling, den samme som er på veggen.

Mal og søl, men det blir bra til slutt

Det ferdige resultatet på veggen er ikke så verst, jeg synes det ble riktig så koselig. Nå er jeg omtrent i mål med soverommet. Ble det ikke fint vel? Soverommet er bittelite, men så absolutt et favorittrom. Bildene er ikke så gode i kveldslyset, jeg skal nok ta noen bedre når hele rommet er representativt.

Sånn ser saga ut, sagbladene er tynne som tannpirkere

Tenk så heldig jeg er som har en pappa som liker å lage ting, sånn at jeg bare kan bestille det jeg kommer på 🙂

6 thoughts on “Nifty verktøy”

 1. Hei Grete,så utrolig FLOTTE de bokstavene ble.You and me… Så romantisk og fint.Hmm… så flink en pappa…Kjekk å ha han når du ikke finner akkurat det du vil ha. Karin

 2. Så utrolig fine de ble!
  Morsomt å lage selv, istedet for å kjøpe noe ferdig – selv om du hadde funnet det.
  (Knut og jeg pleier si: “Du og jeg, vet du.” Neida, hinter ikke!)
  Dere er så flinke, atte..
  Klemmer –

 3. Superfine! Snille og flinke pappaen din:) Han vurderer vel ikke å lage for salg;)?

 4. @Tante Mie
  Bare hint du, Mie 🙂

  @Johanne
  Du får tenke ut hva du vil ha, Johanne – han tar imot bestillinger 🙂 Mine er laget av en (rest av) benkeplate og er dermed ganske tykke, men benkeplater er dyrt materiale. En vanlig hobbyplank er nok en god løsning, da er vel tykkelsen 1,8 cm. Send meg en mail du.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *