Målsetting

Kjøpte meg to nye bukser på Spex Outlet her om dagen – de har alle dameplagg til 100 kroner! Jeg var ganske fornøyd da jeg kunne konstatere at jeg kom inn i den tommestørrelsen jeg har brukt i årevis. Ikke like fornøyd med at det bare var såvidt. Så målsettingen er at disse skal være litt for store om en stund. Riktignok en ganske lang stund, men man skal sette seg langsiktige mål, har jeg lært. Målsettingen innebærer et fast antall gram ned hver eneste uke. Like greit å måle sånt i gram, ikke sant? Til sammen skal det bli noen kilo. Statusrapporter kommer, men ikke regn med svære tall!

Nye bukser som skal bli for store

Kanskje det blir lettere å nå målet nå som jeg er frisk som en fisk og sprek som en fole? Du skal jammen se jeg blir lang og slank i løpet av vinteren 😀

4 thoughts on “Målsetting”

Leave a Reply

Your email address will not be published.