Piątek w Warszawie

Reisebrev #2 fra Warszawa oppsummerer fredagens konferanse- og byturopplevelser. Det røyner på for føtter og bein etter all denne bytråkkingen, shopping blir det heller så som så med – jeg tror vi blir litt mettet av alt som finnes å få kjøpt. Jeg må likevel vise frem de flotte skoene jeg kjøpte på torsdag – syns fortsatt det var et skikkelig kupp!

To par for prisen av nesten ingenting…!

Og heller ikke denne gangen slipper Kulturpalasset unna oppmerksomhet. I anledning kreftsakens rosa måned er det flombelyst om kvelden med rosa lys, utrolig stilig. Og sjekk den himmelfargen, da! Det heter forøvrig Kultur- og vitenskapspalasset, og huser blant annet både Teknisk Museum og Turistinformasjonen, så det er en bygning med høyst levende og daglig aktivitet.

Blikkfang midt i Warszawa

EuroBSD-konferansen holdes på det tekniske universitetet, Politechnika Warszawska. Vi har holdt hus i The Old Boiler House Building (Kjelhuset), og rett utenfor vinduet er denne ganske iøyenfallende kjelen/pipa (som helt sikkert har en sammenheng med navnet på bygningen):

Høyt og langt – og fortsatt veldig blå himmel

Lørdagen er fortsatt ung, jeg har et ørlite håp om litt fritid sånn at det kan samles bilder og inntrykk til neste reisebrev. Stay tuned! 🙂

4 thoughts on “Piątek w Warszawie”

  1. Så flotte bilder.mye å se både ute og inne.Kjempefine sko du har kjøpt.Det blir vist en tur på ikea med oss.Rim på marka idag og glatt på veien sa Olav da han var ute med Lukas.Kos deg så mye du kan.Vi skal ha rømmegrøt idag.KLEM 🙂

  2. Hmmm – fine bilder, både verbale og med farger. Spørs om ei gammel tante med sko-dille og “fotsenger” endelig kunne har råd til å gå mildt berserk i butikkene der…
    Ha det hyggelig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.