Strikkeri

En kjapp minikavalkade over påskens produksjon – det ble omsider ferdig hettejakke til Tobias, en slamsete blå bomullsgenser til meg og en rustfarget genser som skal matche vinterens hals + hansker. Den siste er forresten utrolig god, strikket i tykt bomullsgarn (Paris) sammen med en tråd Sandnes Silk Mohair.

I tillegg har det blitt hele fire par havskumsokker, en del vaskekluter og et par forsøksprosjekter med kronprinsesseblonde – disse må jeg vise frem senere når jeg er i mål.

2 thoughts on “Strikkeri”

  1. Hei
    Den var veldig fin den orange genseren:)
    Hvor kan jeg få tak i nøster på den?
    Trude

  2. Hei, jeg har brukt orange Drops Paris og Sandnes Garn Silk Mohair i fargen 3525 Orange med én tråd av hver. Jeg bare elsker den genseren 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.