Min første Kauni

Én ting jeg lærte på strikketreffet var å gå litt utenfor mine egne fargegrenser. Jeg har tidligere skrevet mye om farger, smak og behag. At jeg har gått meg fast i et spor rundt naturfarger, sort og rødt er jo egentlig en skikkelig waste of possibilities – for å si det på nynorsk!

fana-gryhege
Fatastisk inspirerende denne jakka til Gry Hege!

Man må vel lære å krype før man kan gå likevel da, så mitt første Kauni-prosjekt er ikke akkurat i skrikende fargespill – jeg landet på en blå-lilla-grønn miks. Men jeg tror det kan bli litt morsomt med en fanajakke med dette garnet – sammen med svart finull. Jeg plukket og la tilbake sikkert femti ville nøster på Projo sin stand på strikketreffet; kanskje jeg angrer bittelitt på at jeg ikke kjøpte mer …

kauni

One thought on “Min første Kauni”

  1. Kauni er bare så deilig og morsomt å strikke med. Jeg strikker jo sauejakken uten striper i kauni og finull og det er skikkelig kosestrikk. Kan nok ikke skryte på meg å ha kommet like langt som deg på sauejakkestrikkingen, men den vokser da. Den har vokst en del i dag da og det er morsomt. Gleder meg til å se fanaen din for den høres bare kjempe lekker ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *