Rustfarget Soft Sunday-gave

Spesialleverte portretter er ikke hverdagskost tenker jeg. Og jeg synes absolutt kunstneren fortjener en liten påskjønnelse for en så spesiell gave. Ettersom Janne ikke ville ha noe betaling og aldeles ikke syntes hun trengte ei kofte eller noe, så fant jeg ut at et sjal kunne være en passende liten oppmerksomhet.

Sjalet er strikket i Sterk fra DSA, jeg hadde noen nøster liggende og jeg tenkte at dette hvertfall er deilig og mykt – sånn i tilfelle mottakeren ikke er så begeistret for ren ull mot hals og hake.

Jeg håper selvfølgelig at fargen faller i smak også, jeg aner jo ikke om hun kanskje er komplett allergisk mot rødt-rust-oransje!

Uansett, det er hvertfall et sjal strikket i takknemlighet og med de aller beste ønsker.

Link til Ravelry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *