24 år

… har gått siden jeg trampet inn dørene på Uninett for første arbeidsdag. I løpet av den tiden har jeg hatt mange oppgaver, mange stillinger og mange titler. Mest av alt har jeg trivdes i den avdelingen og med den jobben jeg har hatt de siste 10 årene. Nå er det endringer på gang også her, og i skrivende stund vet jeg faktisk ikke helt hvem-hva-hvor for kommende aktiviteter.

Tøffeste Jack Bauer i tv-serien 24

Alder er bare et tall, sier de. Jeg får klore meg fast frem til pensjonstilværelsen overtar og klappe meg selv litt på skuldra for de første 24 årene her hvertfall! Takk så langt, jobben!

One thought on “24 år”

  1. Hei!
    Googlet rund på Devold sin Svalbard-genser og kom over din egnekomponerte råflotte genser på bloggen her. Har selv bestilt hjem garn for å prøve meg! Er ganske ny på strikking, så i kommentarfeltet at du oppga 160-180 masker, kan jeg spørre om hvilken størrelse det ca tilsvarer? Og hvordan felling du brukte? Synes det ser lettest å sy på ermene i forhold til felling og mønster, men mulig det ikke stemmer? Takk om du orker å svare 🙂 (mailadr ligger under kommentar-innskrivings-feltet)
    Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published.