Drømmen om Utopia

me-scoutJeg har vært i Utopia. Jeg fikk et sted å sove, spise og jobbe. Jeg er sikker på at det vil bli en vidunderlig plass å bo i 10-12 dager når jeg reiser tilbake på onsdag. Været var selvsagt supert, med mer enn 28° og strålende sol. Som jeg ønsker det vil vare hele leiren! Og jeg bare elsker portalen – grensestasjonen. Det nye landet er ikke på noen måte bygget og ferdig ennå, men det som er der er flott! Jeg er imponert over arbeidet som arbeidsleiren har gjort allerede, og ikke i det hele tatt bekymret for at noe skal mangle i infrastrukturen når de 8000 innbyggerne flytter inn neste helg.

Nå gleder jeg meg faktisk til leir, kanskje for første gang siden jeg innså hvilken arbeidsmengde som følger med å sitte i leirkomiteen. Enorme mengder arbeid, planlegging og reising nærmer seg slutten etter to år. På en måte litt trist, men først skal vi leve ut drømmen og oppfylle våre visjoner. Si endelig fra hvis du vet jeg har glemt noe!

Ingen problemer på denne grensen, Utopia ønsker alle velkommen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *