Jeg hater deg, tyv!

Tyver er de laveste av alle mennesker. For en smålig ting å gjøre; ta noen andres ting. Alle vet at vi ikke skal ta andres ting, og alle vet at dette gjelder også om tingene er tilgjengelige eller ulåst, synlige eller hva som helst. Det er fortsatt ikke fritt frem. Jeg kjøpte en bil-GPS til Olav på bursdagen hans for to år siden, og den har vært kjekk å ha når vi har vært på tur, den har holdt rede på hvor vi har vært og hjulpet oss å finne steder vi vil se. Altså de helt vanlige GPS-tingene. I natt ble den stjålet fra bilen vår. Monteringsbraketten, antennen og laderen forsvant også. Det er bare så irriterende! Bilen var åpen om morgenen, så jeg antar den var ulåst. Det betyr ingen forsikringsutbetaling. Men likevel – det var i vår bil, dørene og vinduene var lukket, bilen var parkert på vår eiendom på vår private parkeringsplass. Det var ingen invitasjon til å gå inn der og ta hva man måtte ha lyst på. Bookmarks og favoritter i GPS’en er våre, de er private. Å stjele noe er et overgrep mot den private sfære. Og det er det mest smålige, laveste, skitneste som finnes. Jeg avskyr deg, tyv!

Leave a Reply

Your email address will not be published.