The long green grass of home

I følge folk som har vært i Trondheim i sommer har dette vært en av de våteste på 80 år eller noe sånt. Jeg ser derfor at vi har vært ganske heldige med forflytningen 20 mil nordover i ferien. Vi hadde vel tre dager med regn, og behagelig temperatur mesteparten av dagene selv når det ikke var sol. Før vi reiste hjemmefra kjøpte vi ny plen på rull, og gjett om den hadde vokst mens vi var borte!

Mange tømminger av gressklipperen!

Da vi kom hjem var behovet for å klippe gresset ganske slående. Vinden laget til og med bølger i gresset slik man gjerne ser i store kornåkre. Dyktige som vi er hadde vi selvsagt låst boden bak huset der gressklipperen står før vi reiste på ferie. Nå kunne vi ikke finne nøkkelen. Vi prøvde mange butikker som muligens kunne selge samme type lås og håpet å finne en nøkkel som passet. Men der hadde vi ikke hellet med oss. Og gresset fortsatte å gro.

Heldigvis fant vi nøkkelen til slutt, av alle ting oppå vasken på badet. Gressklippingen kunne starte. På de stakkars 40 kvadratmetrene våre fylte vi hele åtte fulle kurver med gress! En normal klipp av hele hagen fyller  vanligvis to, så det var utvilsomt gode vekstvilkår denne sommeren. Men ingen klager, selvsagt. Nå har vi en tett, grønn og frisk plen!

One thought on “The long green grass of home”

  1. You should have asked jarle to come over to cut it. He would probably have dried it and sold it to the local horse girls. (Quote: “I like small girls. And their fathers.”)

    Our lawn is a bit like that now, a dog visited during summer so we have some REALLY green spots with long grass 🙂 Unfortunately the lawn mower wouldn’t start this weekend, so no cutting for me. How sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.