Fisketur

Varmen kom endelig tilbake i dag, med både sol og speilblank sjø. Vi var ikke så tunge å be med på sjøtur, for Lukas ble det debut i båt. Han var litt skeptisk i starten, men det ble etter hvert helt greit både å tusle rundt og å slappe av i båten.

Lukas studerer juksemaskinen sammen bestefar

Jammen ble det fangst også, og det ble ganske travelt for Lukas å skremme fisken skikkelig – han så ut til å være alvorlig sinna på den. I alt fikk vi tre fine sei som nå er puttet i fryseren i passe porsjoner til hundelørdagsgodt.

Lukas sier klart fra hvem som bestemmer ombord i båten

One thought on “Fisketur”

  1. Heisann,så fiiiine bilder av seiler-Lukas.Han er så søt i redningsvesten sin. Regner med han sier ifra ja,hvem som bestemmer,det er gutten sin det.Han er bare sååå fin. Ha en flott 17.mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.