Det graves

Denne langhelga ble det omsider litt fart i tomtearbeidet på hytta. På fredag kom det gravemaskin og lastebiler med lass på lass med masse. Endelig fikk vi fylt opp mellom steiner, i skråning og på platået foran hytta. Og rør, grøfter og septiktank ble gravd på plass etter lang, lang ventetid. Nå kan vi omsider planlegge ferdig uteområdet, begynne å plante litt og rydde opp skikkelig etter årene med rot og kaos.

Bakveggen mangler maling, men sprossene er på plass, dette er før fyllingen

Nå er fronten fylt opp litt mer, fortsatt ikke malt bakveggen

Olav har satt opp vindskier og vassbord på gavlveggene, nå er det bare malingen som gjenstår.  Nå er det i alle fall fylt opp litt mer, men vi har nok en gang en gravemaskin parkert i hagen. Mon tro når den flytter videre denne gangen?

Gravemaskin i hagen – igjen

Leave a Reply

Your email address will not be published.