Hundehus

I dag begynte vi på bygging av hundehus til Lukas. Han liker å ligge litt i fred innimellom, så kanskje kan et lite hus være passende til å ta en pause i når han er utendørs.

Dette ser lovende ut, synes Lukas

Jeg synes Olav har vært kjempeflink å snekre – det ble akkurat sånn som jeg tenkte. Til neste hyttetur må vi skaffe litt takpapp og et liggeunderlag til å ha inne i huset. Så håper jeg det blir vær til å male det. Lukas har vært på visning – jeg tror han synes det er et bra lite hus.

Her blir det fint å være sjef!

Ellers fikk jeg tatt en skikkelig omgang med riva og jevnet utover mye av jord og leire etter gravemaskinjobben. Og jeg har plantet en del stauder rundt omkring – nå håper jeg det grønnes raskt hos oss. Jeg er ikke så sikker på at vi skal så gress, jeg gikk en tur i skogen og plukket noen flak med mose og lyng som jeg håper kan slå rot rundt hytta – det er jo sånn det var der før.

Jeg har raket plenen – eller under den verandaen vi håper å få bygge

Det kan bli mange turer for å fylle hele området, men forsøket verdt

2 thoughts on “Hundehus”

  1. Heldige Lukas som får hundehus,det ønsker Alfred seg også. Det skal komme med tid å stunder,skal snekres på platten vår på baksia av huset å males i samme farge som huset.Tror han kommer til å like det.Jeg tror Lukas vil trives inni der ja. Syns det blir riktig så fint på hytta deres.Dere er såå flinke. Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *