En solskinnsdag uten sol

Lukas på to favorittsteder – den provisoriske hyttetrappa og i hundehuset sitt

Selv om værmeldingen lovte sol i dag og vi ikke har sett noe til den, så har dette vært en strålende fin dag. Ikke bare har ungene storkost seg, Lukas har også oppført seg eksemplarisk. Han spiste maten sin ganske tidlig, så tidlig at han rakk å bli sulten enda en gang. Jeg kokte en liten torsk til ham til middag, og nå i kveld har han fått kylling og ris! Bortskjemt…?

Vi kjørte i gang svigermors kvistkvern (heter det det?) i dag og fikk masse sagflis som vi har lagt utover den gjørmete adkomsten til hytta. Håpet er at det dermed skal bli litt tørrere og ikke minst penere å se på. Når det gror til med litt mer gress og blomster vil det bli riktig så trivelig her. Jeg har fortsatt mose og lyng-prosjektet litt til, og hentet flere flak som jeg har plassert i “hagen”. Funker det ikke og de ikke vil vokse der, så blir det i alle fall ikke mer leire av det.

En sti av flis og en skråning der det spirer og gror

I skråningen der hundehuset omsider har fått sin endelige plassering har jeg luket unna åpenbart ugress, frøene mine spirer som bare det, svigermors stauder har funnet seg til rette og til min store glede ser jeg både blåbærlyng og markjordbær der. Når alt bare får litt sol nå, så tror jeg det skal bli nydelig der også. Lukas syntes visst det ble fint i alle fall, han gikk inn i hundehuset og la seg etterpå. Det synes i alle fall jeg er kjekt, det er mange som har fortalt meg at han aldri vil komme til å bruke det – hittil ser det ut som de har tatt feil.

Det går an å ha solskinnsdager uten sol!

One thought on “En solskinnsdag uten sol”

  1. Så flink du har vært idag da med sagflis og mose og ugress og greier! Jeg tror kanskje at det blir veldig fint i “hagen” din på hytta om vi får et år der våren og forsommeren har litt flere dager med temperaturer over 10 grader og mer sol og sånn, fra neste år kan du sikkert “høste frukten” av årets hagearbeid på hytta tenker jeg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.