Mose i plenen

Nå er det ryddet bra fint på gårdsplassen foran hytta – klart til å begynne å rote på nytt med tilbygg og veranda! Lukas var særdeles fornøyd med å få egen forsyning med mose ved hundehuset. Han elsker å ligge i mosen!

Lukas setter pris på mose rundt huset sitt

3 thoughts on “Mose i plenen”

  1. Åååhhh heldige Lukas,får mose å ligge å kose seg i.Skjønner godt han liker det ja.Ja de plakatene husker jeg fra den gangen jeg ga blod.De hadde slike plakater hengende opp på sykehuset. Det er vel sikkert på slike plasser de henger ja.Og hos meg da.

  2. Forresten,bjeffer Lukas mye? ALfred bjeffer endel om kvelden,han hører en lyd å da er det igang. Han er ikke så ille på dagtid.Han bjeffer omtrent aldri i buret sitt å heller ikke når vi er ute.

  3. Uff ja, det er en del bjeffing nå – særlig om kvelden ja. På hytta er han veldig sjef og bjeffer mot alt fra fuglelyder til bølgeskvulp. Og ting vi ikke ser eller hører. Jeg bruker å ta ham inn for at han ikke skal få stå ute og gneldre. Det er sjelden vi hører noe når han er i buret, så jeg lurer noen ganger på hvor alvorlig det er.

Leave a Reply

Your email address will not be published.