En travel hundedag

Lukas er aldeles utslitt i kveld. Dagen startet med at bestefar og bestemor kom hjem med krabbefangst, og det var nifse greier!

Sondre viser frem 21 krabber til Lukas

Det hadde sneket seg en torsk inn i krabbeteina, så frokosten i dag ble nykokt fisk – det var ikke så verst! Dagen fortsatte med masse aktivitet både rundt hytta og på kaia, i tillegg til veldig varmt vær. Så Lukas har pustet og pest, løpt og gjetet for å få kontroll på alt som foregikk. Det var vanskelig å få ham til å slå seg til ro, så til slutt gikk vi en tur bort fra hytta med ham så han fikk litt annet å tenke på.

Lukas og bestefar er bestekompiser. Så lenge bestefar er i nærheten er Lukas aldri langt unna, kommer logrende så snart han roper, venter spent på godbiter, litt trening på sitt eller ligg, eller kaste pinne – det er morsomt det! Og selvfølgelig vanker det mye kos!

Bestefar og Lukas er bestekompiser!

Lukas er ikke så fryktelig glad i å dusje. Det vil si; han protesterer ikke på noen måte, men når han skjønner tegninga prøver han å stikke av fra badet. I dag hadde han tråkket i noe maling, så en puss var påkrevd. Men belønningen var verdt alt i dag. Sondre fikk nemlig en fisk på kveldsturen sin, så det ble enda en omgang med favorittgodteri til kvelds. Han har faktisk rukket å spise en porsjon med vanlig hundemat innimellom, så i dag kjenner jeg meg trygg på at han har fått det han trenger og vel så det!

Vi har fått drømmehunden – det har jeg kanskje sagt før? I kveld skal han få ligge i senga til mamman sin ja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *