Dobbelt glede og …

“Næææh, skal du få tvillinger? Det blir jo dobbelt så moro!” Ja, ikke sant?  Forsåvidt et sant utsagn. Men den doble gleden er nok dobbel jobb også. Og på denne tiden er det akkurat like merkbart hvert eneste år. Det er dobbelt så mange skolebøker som skal ha trekk. Hvem sin jobb det er? Gjett da…

“Én er som ingen, to er som ti” har jeg også hørt. Hør-hør, alle ettbarnsforeldre – det er noe i det!

Tjuvrikset for en mamma uten spesiell interesse for å dandere papir rundt bøker i timevis er selvsagt å spre jobben over flere dager. Nå er jeg omtrent halvveis.Men hva gjør man ikke for sine håpefulle? Det kjennes veldig greit når jobben er gjort, guttene er glade og det påkrevde krysset kan settes på ukens gjøre hjemme-plan.

One thought on “Dobbelt glede og …”

  1. *hi hi* Jeg er litt rar jeg da, for jeg gleder meg til å legge trekk på bøker jeg. Ble faktisk litt skuffet da det bare var ÉN bok som skulle ha trekk i hele det første skoleåret til Andreas, så da la jeg sånn kontaktpapirtrekk på noen av skrivebøkene. Neste uke er skolestarten igang her også og jeg har to skolegutter, kanskje jeg får legge trekk på flere bøker da. Hadde det ikke vært så lang vei fra meg til deg, skulle jeg tatt jobben for deg, som betaling for alle de dumme spørsmålene mine som du er så grei og svarer meg på 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.