Skolestartbadetur

Første skoledag for sjetteklassingene mine i dag. Er det ikke bra typisk at det da klinker til med årets varmeste dag (omtrent kanskje i alle fall) og ikke det minste motivasjon for ungene til å tenke på lekser – og minimalt med motivasjon for mor til å begynne å legge trekk på nye bøker.

Vi fant på noe helt annet på ettermiddagen vi. Olav var i kjømda fra jobbtur og lovte å handle grillmat på vei hjem. Dermed tok vi en tur til Stavsjøen for en dukkert for to- og firbeinte gutter. Det var akkurat passe i 28°.

Lukas oppdager gleden ved å svømme sammen Tobias og Sondre

...og legger på svøm på egen labb

Tobias lokker med pinne, men en and frister kanskje mer?

Hoi, denne kan jeg fange, jeg kan jo svømme!

Endene var veldig tamme, det er tydelig at de er vant med å få godbiter av folk som er der. Og Lukas hadde nok for kort bånd på seg til at han rakk helt frem. Men likevel – morsomt å se at han har funnet seg til rette i det våte element. Etterpå hadde vi en herlig grillmiddag, og så kom isbilen og sørget for dessert. Vi får nyte sånne sommerettermiddager til fulle mens vi har dem!

3 thoughts on “Skolestartbadetur”

  1. Ser ut som en fornuftig anvendelse av ettermiddagen 🙂
    Det har jamen vært varmt idag., særlig med tanke på at det var så kaldt i natt. Vet ikke hvor mye det var på det meste, men leste i alle fall av 25 en gang i ettermiddag. Det var jo litt av en dag å ta ned bassenget på, men fint å få tørket det også. Har ikke lyst å ha det stående når vi drar til Trondheim i slutten av uken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *