Hemsprosjekt

Det er på tide å få ferdig hemsen på hytta – før gutta vokser fra hele stasen med å ha sin egen hule på loftet. Hittil har vi stort sett brukt dette som lagringsområde, men det skal bli både soveplasser og en trivelig spill- og lekekrok der oppe. Vi har bestemt oss for å bygge inn et kott mot skråtaket på den ene siden, dermed trenger ikke gulvet der behandling og lagret stæsj kan bare stå så lenge.

Gulvet frem til rekkverket er ferdig, resten får vi ta neste helg

Jeg kan forresten benytte anledningen til å skryte av gulvoljen. Den kommer fra MøreTyri og er aldeles enestående både å jobbe med, lukt, utseende, egenskaper og vedlikehold. Så langt kan jeg i alle fall si det. Jeg har skrytt direkte til dem også, både for servicen og for det flotte produktet. Det er litt pussig at det ikke er mer kjent (jeg hadde i alle fall ikke hørt om det før jeg så det på en messe) men det skyldes sikkert at det ikke selges i vanlige fargehandler. Man får den fargen man vil, selvsagt – vi har valgt eik på alle gulv i hytta.

Innredning med så lavt tak er en utfordring. Jeg er på jakt etter stoler uten bein av ett eller annet slag, for jeg har ikke så fryktelig lyst på saccosekker. Noen som har tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published.