Hva i all…!??!

Sånn så skjermen på telefonen min ut i ettermiddag – alt er speilvendt! Bilder, tekst, tegn og funksjoner er helt og holdent snudd motsatt vei. Alle tastene virker som de skal, bortsett fra styrespaken som styrer motsatt. Det vil si; tastene virker der teksten skulle ha stått, ikke der den står nå. Jeg finner (ved hjelp av Google) mange som har hatt samme problemet på denne telefonen (Sony Ericsson K810i) men ingen som forteller hvilken magisk tastekombinasjon jeg må ha utført for at den skal bli sånn.

Vanesak kanskje? Litt tungvint må jeg innrømme…

Jeg har opplevd dette et par ganger før, og den har blitt frisk igjen ved en reboot. Noen antyder at det er en softwarefeil, og at det skjer av seg selv. Denne gangen skal jeg beholde den slik uten å slå den av og på en stund for å se om det bare går seg til av seg selv. Men jeg er aldri så lite puzzled – hvordan eller hvorfor skjer dette? Jeg kan sikkert takke meg selv, jeg som er den siste i verden med så gammeldags telefon. Til og med ungene fniser av meg.

One thought on “Hva i all…!??!”

  1. Det der så litt slitsomt ut spør du meg. Bra du har ferie snart sånn at du får hvilt litt innimellom all speilvendtlesingen 🙂
    En såkalt All Inclusive-telefon det der, inkluderer både riktig vei og speilvendt liksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.