Vinterferie?

Høstferien ble til vinterferie i natt. Både nysnø og tidvis heftig snøvær utover dagen ga en smak av vinter som jeg absolutt ikke har lengtet etter, men jeg må vel bare innse at den tiden er her nå. Det var én som jublet, da. Lukas spratt omkring som en villbasse og frydet seg over snøen.

Endelig snø i barten igjen!

Jeg må lattermildt og lettere oppgitt konstatere at alle bilder av hunden tatt utendørs fra nå og frem til april kommer til å se omtrent sånn ut. Lukas med det mørke ansiktet, snø i barten, fargeløs bakgrunn. Jeg husker hvordan jeg lengtet etter farger her i vår. Kanskje jeg må kjøpe en fargerik vinterjakke til ham?

Det ble en lang byggedag for Olav i dag også – han er jammen både ivrig og dyktig med boden vår. Nå er alle materialer hentet, inklusive dør og ytterpanel, så det er bare resten igjen…

Takrennene er kommet opp, men arbeidsværet er litt husji

Lukas er innmari sinna på spikerpistolen, men vi har ikke helt funnet ut hvorfor. Han synes visst det er litt strevsomt å holde styr på sånne byggefolk, men inne vil han ikke være mens vi holder på ute. Vi må ta noen småturer innimellom sånn at han får løpe litt – og slippe å skjennes på spikermaskinen.

Masse morsom snø helt ned i sjøkanten

5 thoughts on “Vinterferie?”

  1. Kor lang ferie skal du ha, eigentleg?? No har du hatt haustferie og vinterferie, blir det juleferie og påskeferie og sumarferie før du atter kan adsprede oss med ditt blide åsyn? (Og så lurer eg på kva laptop eg skal ha, stoler ikkje heilt på at min favorittwindowsdrifter veit mitt beste på den fronten. Er X410s bra i forhald til Linux?)

  2. @Magni
    Ikke så dum idé å kjøre på med alt, egentlig. Tror du jeg kan komme på jobb i august 2011? 😉 Skulle ønske jeg kunne svare på hvilken laptop som er lur, men de hadde ikke kommet i hus før jeg dro. Skal du ha sånn svær en? Mener du ikke X201s? Kommer mandag(jeg altså)!

  3. Så vidt eg ser er den svære ca som den eg har no, og har samme oppløysing (eg har 1400×1050 no, 1400×900 på X410s). X201s har også det, men mangler 3G og webcam, iallfall fyrstnemnde hadde vore kjekt å ha på hytta. Og sistnemnde føler eg at er litt 2010, på ein måte? Hm. Vanskeleg!

  4. @Magni
    Jeg tror jeg lett ofrer 3G for oppløsning, men det er vel fordi jeg aldri har hatt bruk for det (eller tatt meg råd til det) og webcam har jeg vel heller aldri sett behovet for. Jeg synes det er lett 🙂

  5. Ja, det vart ein X201s. Har jo nett via mobilen i dag og det funker fint, og kameraet (som eg skal bruke til sånn webmeeting med ungen) kan jo ligge laust.

Leave a Reply

Your email address will not be published.