Julenissens verksted

I år har vi hatt skikkelig juleverksted på Bjørnmyra. Etter at Sondre fikk mengder med inspirasjon til å tegne, og flotte tilbakemeldinger om at folk likte figurene hans, så kom vi i gang med produksjonen av årets særdeles begrensede og eksklusive kolleksjon av t-skjorter og trøyer til ulike familiemedlemmer og gavemottakere. Utfordringene var mange, men overkommelige.

  • Vi kjøpte inn hvite plagg, for trykket blir best da. Det hadde vært morsomt å finne en måte å hjemmelage slike trykk også på farget tøy.
  • Vi er så heldige at pappa har kjøpt presse til å overføre både trykk og folie til tekstiler, så vi slapp å styre med strykejern.
  • Å få tak i cold-peel-papir viste seg å være vanskelig. Jeg vil uansett anbefale alle å bruke det, for hot-peel er noe herk og skikkelig egnet til å brenne fingertuppene mens man holder på.
  • Etter print må hver figur klippes ut. Dette var mer pirk enn jeg trodde. Muligens hadde bruk av kniv på en skjæreplate vært enklere.

Kolleksjonen består nå av 13 ulike figurer som Sondre har spekulert ut i hodet, festet til papiret og gitt navn. Hvis du kaster mer enn ett blikk på hvert bilde, så vil du finne utallige morsomme detaljer. Nå får vi krysse fingre for at alle blir glade for gaven. (Og passe på at dette innlegget ikke publiseres for tidlig)

T-skjorter pakket i poser sammen med følgebrev som beskriver kolleksjonen (og vaskeanvisning)

2 thoughts on “Julenissens verksted”

  1. Heisann,står alt bra til i jula? Kjempeflotte bilder på t-skjorter.Må være morsomt for gutten som har laget de å se at de blir til noe.Skikkelig kreativt av dere alle sammen.Og du, NYYYYDELIG bilde av Lukas i forrige innlegg…sukk..Håper han har det bra også.Alfred er utslitt av jula,han har fått masse pakker å er kjempesliten nå.Juleklem til deg å Lukas fra Alfred og meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *