Vis frem-dagen

Vårt første besøk av eiendomsmegler. Det kjentes litt skummelt. Vise frem hele huset – alt, liksom. Det er kanskje en stund til vi skal selge huset, men det er greit å få en gjennomgang og en anelse om hva vi trenger å gjøre først. Jeg hadde noen punkter på min liste, det spennende nå var å høre hva en proff anbefaler. Og jeg ble i grunnen gledelig overrasket, ikke så mye vi trenger å tenke på.

En malingsskvett her og der på kjøkkenet kanskje?

Helgen ble brukt til å få unna masse skrot. En tilhenger full. Og du store min hvor godt det føles, det ble liksom lettere å trekke pusten innendørs. Nå blir det familieråd – når skal vi begynne salgsprosessen…?

One thought on “Vis frem-dagen”

  1. Som regel hjelper rydding mest – det var vel “berre” det vi gjorde då vi solgte gamle-kåken. Dessverre innebar det å fjerne cirka ein tredel av bokhyllene (megler ville ha bort meir, men vi nekta), og vi har jo meir enn 3 bokhyller… Vi slapp å fullføre prosjekt og slikt også, vi. I *dette* huset ser eg for meg at lista kunne vore ein del lengre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *