Festforestilling

I kveld har vi vært i det som arrangøren så stolt annonserte som Hommelvik Spektrum, på skoleforestilling. Gutta deltok sammen med femte- og sjettetrinn fra Hommelvik og Sveberg skole. Korpset sto for musikken, og sammen laget disse ungene (eller ungdommene!) et heidundrande show basert på Melodi Grand Prix. Eller Eurovision Song Contest. Gamle og nye, vinnere og tapere, norske og utenlandske – alle nummer som ble fremført hadde deltatt i Grand Prix en eller annen gang. Det var artig å se hvordan alle spilte, sang og danset sammen og hvor flott det ble. Her var det ikke scene for å fremheve de største talentene, men et kollektivt løft som gikk rett hjem hos publikum. Flott levert, gutter (og jenter)!

Tobias midt i koret som blant annet fremførte "Congratulations"

5 thoughts on “Festforestilling”

  1. Heisann,regner med ungene var flinke ja.Sikkert morro å se på. Håper Lukas er i bedre form nå? Karin

  2. @Karin Thun
    Hei hei, Karin! Ja, Lukas er mye bedre. Han skal til kontroll i morgen (blodprøve) og da håper jeg infeksjonen er borte også. Alt bra med deg (og Alfred) også, håper jeg?!

  3. Kor flott det hørtes ut. Virker som det må være nedlagt et stort arbeid med forestillingen 🙂

  4. @mamma
    Ja, det var superflott! Litt lei oss for at vi ikke pushet billetter på dere, men vi får satse på nye muligheter til underholdning fra de håpefulle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *